Ασθενής με 2 δισκοκήλες

Aσθενής 35 ετών με έντονο άλγος οσφύος από 4μήνου και αντανάκλαση στο κάτω άκρο λόγω 2 δισκοκηλών σε 2 επίπεδα. Με τοπική αναισθησία τοποθέτηση 2 βελόνων στα σημεία πίεσης των νεύρων. Έλεγχος σωστής τοποθέτησης με χρήση σκιαστικού και εισαγωγή μείγματος αναλγητικών. Άμεση ανακούφιση με αποτέλεσμα που διατηρείται 6 μήνες μετά.

Ασθενής με σπονδυλαρθρίτιδα και 2 δισκοκήλες

Ασθενής 86 ετών με έντονο άλγος οσφύος, αντανάκλαση στο κάτω άκρο και αιμωδίες αριστερού άκρου ποδός απο 2μήνου λόγω σπονδυλαρθρίτιδας και 2 δισκοκηλών σε 2 επίπεδα. Με τοπική αναισθησία τοποθέτηση 2 βελόνων.  Έλεγχος σωστής τοποθέτησης με χρήση σκιαστικού και εισαγωγή μείγματος αναλγητικών. Άμεση ανακούφιση με αποτέλεσμα που διατηρείται 1.5 χρόνο μετά.

Ασθενής με 2 πολύ μεγάλες δισκοκήλες

Ασθενής 75 ετών με αδυναμία βάδισης λόγω έντονης οσφυαλγίας από έτους. Η αιτία είναι δύο μεγάλες δισκοκήλες που πιέζουν τις εξερχόμενες ρίζες των νεύρων. Με τοπική αναισθησία τοποθετήθηκαν 2 βελόνες στα στα  επίπεδα Ο4-05 και Ο5-Ι1 και έγινε  εισαγωγή μείγματος αναλγητικών. Άμεση ανακούφιση με αποτέλεσμα που διατηρείται 1 χρονο μετά.

Ασθενής με άλγος οσφύος και ισχίου

Ασθενής 75 ετών με έντονο άλγος οσφύος και ισχίου από 8μήνου. Υπεβλήθη σε πλήθος απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων με διάφορες θεραπείες που αφορούσαν την περιοχή του ισχίου αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Απευθύνθηκε στο κέντρο μας και πραγματοποιήθηκε έγχυση σε 3 επίπεδα με άμεση ανακούφιση. Η ασθενής 1 μήνα μετά βαδίζει ελέυθερα χωρίς πόνο.

Ασθενής με ιερολαγονίτιδα και δισκοκήλη

Ασθενής 37 χρονών με ιερολαγονίτιδα και άλγος χαμηλά στη σπονδυλική στήλη λόγω συνυπάρχουσας δισκοκήλης. Υπεβλήθη σε έγχυση στην ιερολαγόνιο άρθρωση και στο επίπεδο που πιέζονταν η ρίζα από την κήλη. Άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων με αποτέλεσμα που διαρκεί 3 χρόνια μετά.